Bieslanddagen Delfgauw

Delfgauw, de Bieslanddagen

Ieder jaar worden de Bieslanddagen georganiseerd in Delfgauw. De Bieslanddagen zijn ieder jaar een weekend lang in begin september. De locatie van dit evenement is de Bieslandse Polder in en rond Klein Delfgauw onder de rook van Delft en iets verderop Rotterdam en Den Haag.

Bieslanddagen Delfgauw uniek evenement
Bieslanddagen

De Bieslanddagen, die ieder jaar in het eerste weekend van september worden gehouden, is een leuk evenement dat bezocht wordt door veel mensen uit de wijde omtrek. Het evenement is leuk voor kinderen vanwege de leuke activiteiten die ze kunnen doen maar ook voor de volwassen bezoeker is er veel te beleven. Zo is er een streekmarkt, informatie over de regio en gezonde voeding, trekkertochten, boerenspelletjes, polsstokspringen over een boerenslootje en nog veel meer. Ook is er de mogelijkheid om het monument De Halve Molen te bezoeken en een rondje te maken op Hoeve Biesland waar je kan genieten van eten, drinken, muziek en kennis kan maken met de koeien van de hoeve.
De trekkertochten zijn ook leuk om te doen. Stap in de aanhanger bij een van de haltes waar de trekker stopt en geniet van een leuke tocht door het weiland van het hart van Klein Delfgauw naar Hoeve Biesland en weer terug.

De Bieslanddagen in Delfgauw is een superleuk uitstapje voor het hele gezin en staat zeker garant voor een gezellig dagje in de natuur. Kinderen hebben de dag van hun leven. Hou er vooraf rekening mee dat de kids, zeker als ze spelletjes gaan doen in de weilanden, niet hun mooie zondagse kleding aan doen. 😉

Hoe kom je bij de Bieslanddagen

De makkelijkste manier om naar de Bieslanddagen te gaan is met de fiets. Zo kan je helemaal tot in Klein Delfgauw (hart van het evenement) fietsen waar je je fiets kan stallen in het weiland.

Kom je met de auto, hou er dan rekening mee dat de Noordeindseweg vanuit Delfgauw en het laatste stuk van de Tweemolentjeskade vanuit Delft zijn afgesloten voor autoverkeer.
Komend vanuit Delft kan je het beste parkeren op de parkeerplaatsen P4, P5 en P6 van recreatieterrein de Delftse Hout. Verderop is de weg afgesloten. Als je iets verder wilt lopen is P3 zeker ook een optie.

Komend vanuit Delfgauw zijn er vlak voor de afsluiting (ter hoogte van Noordeindseweg 53) een zeer beperkt aantal parkeerplaatsen. Het is niet aan te raden om hier je auto te parkeren. Een betere keuze zijn de parkeerplaatsen rond de Delftse Hout.

Voor meer informatie en bereikbaarheid kijk je op de website http://www.bieslanddagen.nl/