Gadget: Telefoonhouder voor je stuur

Gewoon omdat ik van gadgets en koopjes hou ga ik regelmatig berichten plaatsen met superleuke dingen die ik op internet gevonden heb. Misschien dat ik gevonden heb waar jij al een tijdje naar zoekt. Je weet het maar nooit.. Leuke, handige en aparte dingen..

Telefoonhouder voor aan het stuur van je auto

Deze vind ik persoonlijk wel cool…( http://bit.ly/telefoonhouder-voor-je-stuur ) een houder waarmee je je telefoon aan je stuur kunt bevestigen. Bellen in de auto wordt zo wel makkelijk zonder een bekeuring te krijgen. Cool! En het kost nog eens bijna niets ook.

Veilige telefoonhouder voor aan je stuur
  • Telefoonhouder voor aan het stuur
  • Universeel voor mobiele telefoon, MP4 speler, GPS etc
  • Instelbaar voor ieder toestel
  • Makkelijk te plaatsen

Telefoonhouder voor aan het stuur van je auto