La casa de Papel seizoen 5

Het heeft er alle schijn van dat La casa de Papel een vervolg krijgt. Na het enorme succes van de eerste vier seizoenen komt La casa de Papel seizoen 5 vrijwel zeker ook naar Netflix. Wanneer komt het vervolg op La casa de Papel?

la casa de papel seizoen 5 en 6
La casa de papel seizoen 5

La casa de Papel seizoen 5 en 6

In oktober 2019 is via Spaanse kranten al bekend gemaakt dat La casa de Papel seizoen 5 in de maak is. Het lijkt er zelfs op dat het vervolg van deze super spannende serie wordt opgedeeld in twee seizoenen. Dit zou betekenen dat La casa de Papel seizoen 5 opgevolgd zal worden door seizoen 6. Ondanks het feit dat in de media vorig jaar al was aangekondigd dat La casa de Papel zou worden vervolgd, heeft Netflix op dit moment nog niet bevestigd.
In La casa de Papel seizoen 4 zijn voldoende open eindjes achtergebleven om de serie op voort te borduren. Met name de laatste scene van La casa de Papel seizoen 4 kan eigenlijk geen einde van een serie zijn.

De eerste seizoenen van La casa de Papel volgden elkaar redelijk snel op. Als de informatie klopt dat de opnames van La casa de Papel seizoen 5 al lopen, dan zal dat dit keer waarschijnlijk veel langer gaan duren vanwege de corona maatregelen. Een vervolg van deze serie zal waarschijnlijk dan ook op zijn vroegst in 2021 worden uitgebracht.

La casa de Papel seizoen 5 naar het buitenland?

La casa de Papel is een puur Spaanse serie. In de eerste vier seizoenen speelde de serie zich helemaal af in Spanje. Er zijn geluiden dat vanaf La casa de Papel seizoen 5 de serie zich misschien in een ander land afspeelt. Als dit het geval is dan geeft dit zeker een flinke draai aan de uitstraling van de serie. In hoeverre dat ten goede of ten nadele is van seizoen 5 en 6 van La casa de Papel, dat zal de toekomst uit moeten wijzen.

La casa de Papel best bekeken Netflix serie

La casa de Papel is op dit moment de best bekeken Netflix serie. Ik kan dat goed begrijpen want het is een super spannende serie waarin de actie zich in hoog tempo opvolgt. Ik persoonlijk kan niet wachten op La casa de Papel seizoen 5 en 6