Verwijderde WhatsApp berichten lezen Android

Verwijderde WhatsApp berichten lezen Android is super eenvoudig. Vanaf nu lees jij elk bericht dat anderen na het sturen hebben verwijderd.

Verwijderde WhatsApp berichten lezen Android

Verwijderde WhatsApp berichten op je Android toestel zijn voor jou geen geheim meer, want je kan ze lezen

Je hebt het vast wel meegemaakt. Je krijgt een WhatsApp bericht van iemand en ineens wordt die weer verwijderd. Verwijderde berichten maken mij in ieder geval altijd heel nieuwsgierig. Is het iets wat ik toch niet mag weten? Vroeger baalde ik er altijd van als ik niet wist wat er in die verwijderde WhatsApp berichten stond omdat ik het niet kon lezen. Tegenwoordig lees ik ze nog allemaal.

Je zult zelf ook wel eens WhatsApp berichten hebben verwijderd. Nu weet je dat je goed na moet denken over de berichten die je verstuurt. Ook al verwijder je je WhatsApp berichten, ze zijn nog gewoon te lezen door de ontvanger.

Het geheim voor het lezen van verwijderde WhatsApp berichten op je Android toestel

Het geheim is dat het geen geheim is… De oplossing om de verwijderde berichten te lezen is zo simpel als wat. Het is niet veel meer dan een app installeren en je bent klaar. Het enige ding is wel dat je alleen verwijderde berichten kunt lezen die zijn gestuurd nadat je de app hebt geïnstalleerd.

Hoe werkt het dan

Het lezen van verwijderde berichten is eigenlijk niet veel moeilijker dan het installeren van een app en een paar instellingen aanpassen. De app doet niet meer dan het loggen/ opslaan van alle WhatsApp berichten die je ontvangt. Er wordt een kopie gemaakt van elk WhatsApp bericht en die wordt op je telefoon bewaard. Wanneer iemand hierna een bericht die jij hebt ontvangen verwijdert, dan verdwijnt dat bericht uit de chat in WhatsApp. Het bericht blijft wel staan in het logbestand van de door jou geïnstalleerde app. Via die app kan je dan gewoon het bericht nog lezen, ook al is die door de zender verwijderd.

Welke app gebruik je dan

Ik maak gebruik van de gratis app Notisave. Deze app maakt het dus mogelijk om op je Android toestel verwijderde WhatsApp berichten te lezen. Als je de app opent krijg je een overzicht te zien van de door jou ontvangen WhatsApp berichten. Ook het verwijderde WhatsApp bericht staat daar tussen. Klik erop en het hele bericht verschijnt zo in beeld. Geen geheimen meer voor jou.

Een ander voordeel van deze app

Notisave maakt het niet alleen mogelijk om verwijderde WhatsApp berichten te lezen, het heeft nog een voordeel. Wanneer je via deze app WhatsApp berichten leest, dan ziet de verzender dat niet. Wanneer je via WhatsApp zelf de berichten leest, dan ziet de afzender twee blauwe vinkjes. Lees je het bericht via Notisave, dan blijven ze grijs. Ik persoonlijk vind dat handig als je niet direct kan of wil reageren.

Instellen van de app om alleen verwijderde WhatsApp berichten te lezen

De app werkt meteen, maar het is aan te raden om even de instellingen te openen. Standaard registreert Notisave alle apps die op je Android toestel staan. Als je de app alleen gebruikt om verwijderde WhatsApp berichten te lezen, dan kan je het beste alleen WhatsApp inschakelen om de berichten te loggen. Alle andere apps kan je dan uitschakelen.
Veel plezier ermee.